Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi Elsker Serier

Jul 19, 2021

Der er uhyggelige thriller og true crime serier på programmet i vores nye podcast. Vi har igen kigget i arkivet på YouTv. Lyt med når vi anbefaler seriemorder-serien Den Som Dræber sæson 2 og true crime serien "I'´ll Be Gone In The Dark", der er aktuel med et sær afsnit på HBO Nordic.


Jul 18, 2021

Mare of Easttown har sparket benene væk under alle os krimielskere i år. I denne podcast taler vi nærmere om, hvorfor den er så stort et et hit? Og hvorfor du bør kaste dig over den, hvis du elsker krimiserier generelt.


Jul 2, 2021

Streamingkrigen raser. De store giganter opruster i kampen om at sikre det bedste indhold til forbrugerne af streamingtjenester. Vi har endnu en gang inviteret tv- og serieekspert Keld Reinicke ind til en snak om HBO Max der snart lander i Danmark. Vi kigger bl.a på hvilket indhold vi kan forvente med...


May 31, 2021

Anders Morgenthaler er både satirisk tegner, manuskriptforfatter og instruktør. I hans seneste serie Try Hard giver han i samarbejde med Allan Hyde ( True Blood, Cold Hawaii) et komisk indblik i den prestigefyldte "gamer" verden set gennem øjnene på en flok venner. 

Vi har talt med Anders Morgenthaler om serien Try...


May 4, 2021

I denne episode hygger vi sammen med SuperTotal, og nørder om de film og serier vi altid får et smil på læben af. Vi håber du vil nørde med?